ФОТО: Никој нас не може да ни помогне, ни поп ни Папа ни оџа !!

705
Loading...

Фотографирано на плоштадот Македонија, по мисата што ја одржа Папата Франциско во Скопје.

Се моллиш со Папата, а знамето го фрлаш на земја! Не оди тоа така!

loading...
You might also like