Дац: Друже Павле не пиеме навта, ајде како што е редот да си поднесеш оставка

442
Loading...

Oставка од пратеникот Павле Богоевски по неговото признание дека набавувал масло од канабис, што беше објавено на најновата бомба на „Илија Громовник“, бара актерот Драган Спасов – Дац кој се огласи со статус на „Фејсбук“

„Очекувам оставка од Павле Богоевски и прес-конференција на Миле Бошњаковски!
Како што е ред, нели?“, прашува Дац.

loading...
You might also like