Ние ЕУ не ја глеаме. ЕУ беше само мамец. Не ни беше планирана за промената на името. Барем не во главите на лидерите на ЕУ

231
loading...

Ние ЕУ не ја глеаме. ЕУ беше само мамец. Не ни беше планирана за промената на името. Барем не во главите на лидерите на ЕУ.
Еден политичар Словенец убаво рече. Ниту еден од лидерите на ЕУ нема деца. Ни Меркел, ни Макрон ни Тереза Меј, ни Јункер. Мислите дека им е важно што ќе остават по нив. Ова е перверзија која можеше да се очекува. Меркел ко турка Заев од власт. Они не враќаат назад. Сега што да се прави со такви перверзњаци. Враќај оригиналот. Промена на Устав и пак Република Македонија. Ама и за тоа треба муда од вол, а некого веќе шкопеа. Малку доцничко да не е?

Сашо Тасевски фб статус

loading...
You might also like