Груевски во унгарија бомбардиран со прашања од новинари, еве што им одговори

228
loading...

Денес се случи истото. Новинарите го сретнаа Груевски во една зграда во Будимпешта. Новинарот се симнуваше по скали заедно со Груевски и му поставуваше прашања, но овој не сакаше да му даде никаков одговор.

Никола Груевски со насмевка, постојано повторуваше: „Нема да одговорам, можеби во некоја друга прилика“. На крајот, екс-премиерот повторно како и минатиот пат, се качи во автомобил и го напушти објектот.

loading...
You might also like