Латас до Шекеринска: Памтиш ли што зборуваше во 2008 година

219
loading...

Уште по збунет бев деновиве кога на Твитер Беља Џика пушти видео од говор на Шекеринска при изборите во 2008 година во кој најавува: Ако победам јас со СДСМ на избори, во Европа влегуваме веднаш, а во НАТО оваа година, рече Шекеринска во таа 2008 година. До неа лево стои Зоран Заев, млад и сучка слаб, зад Заев гордо и поносно се смеши Сугаревски… некои лица кои денес се власт, 11 години по тие избори на кои СДСМ и Шекеринска доживејаа најголем пораз кој било која партија го доживеала во Македонија.

loading...
You might also like