За мерцедесот на Груевски владата ќе набавува гуми од 53 000 евра?

49
loading...

За сето ова да функционира, ние моравме да се тиранизираме, да станеме двојазични, да смениме уставно име, прифатиме политички прогон на секој што е опозиција. Да го платиме авансот, да бидеме жиранти на кредитот за деловните интереси на Фамилијата.

Се друго е привид, измама. Ни плата од 500 евра, ни инвеститори доаѓаат, ни милијарди видовме што наводно ги украл Груевски со соработниците, ниту оставки видовме од директорот на Шутка, ниту од министрите со метлата, ниту Заев ќе даде оставка ако не добиеме датум во јуни… ништо од тоа. Но, затоа бизнисите на Фамилијата цветаат. Се вози и Мерцедесот на Груевски без проблем. Сега и гуми за 53.000 евра му купуваат. Советникот на Заев, Алек Ружин ќе ги набави, се разбира он во тоа уште кога дилаше додека таткому Нано беше наш амбасадор во Брисел.

loading...
You might also like