Не само отфрлената кривична! Канческа можна министерка за Култура?

125
Loading...

После денешниот ден, при следната “метла” Бетка штафетка може да си ја вратите Министер за култура!

#СеЕИстоСамоНегоГоНема
#ЗаробеноЈавноОбвинителство
#ЈавниотОбвинителМолчиПовеќеОдЧарлиЧаплин

loading...
You might also like