Голем пожар зафати неколку дуќани во старата битолска чаршија

90
Loading...

Пред некој час голем пожар ја зафати битолската стара чаршија во делот кој е карши слаткарница Сагар и тоа во реновираниот дел на дуќаните каде сега се наоѓа кладилница и бутик за детска облека, објави Бабамбитола.мк.

Пожарот е со тенденција да се прошири по околните дуќани бидејки сите се кровно поврзани еден со друг.

 

Loading...
You might also like