Писател му пиша на Ненад: Тоа што Македонија е само Македонија не е национализам, туку основно право на самоопределување

323
Loading...

Тоа што Македонија е само Македонија не е национализам, туку основно право на самоопределување. А тоа што некои ќе пијат секаква помија само да се ушупачат во газот на „прогресивна“ Европа, е тоа е чудо невидено и оперираност од секаков осет за правда.

Loading...
You might also like