Медиумите во регионот со подршка за Стоилов против албанците?

765
Loading...

За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА !!!

Овој статус беше повод и за многуте балкански медиуми кои го пренесоа.

Дел од нив е и српскиот „нови магазин“, кој веста ја наслови како: „Стоилов: За мене секогаш ќе биде Македонија“, веста одекна и во хрватските медиуми, па така хрватски „Индекс“ веста ја наслови како: „Македонската легенда полуде“: Не е нормално што попуштаме, ова е Македонија.

loading...
You might also like