Шпанија ја потресе нова трагедија! Откриена причината за смртта на младиот фудбалер

525

Продолжуваат црните денови за Шпанија … Во екот на борбата против коронавирусот, се појави вест дека почина еден млад фудбалер на Атлетико од Мадрид, Кристијан Минхолa. Сега се појавија нови информации
Американците тврдат дека Минхола не умрел од коронавирус! ЕСПН јавува дека младиот човек роден во 2006 година не го изгубил животот поради корона туку дека причината е друга болест.

Истиот извор известува дека младиот Перуанец страдал од неодреден вид рак, а како резултат на тоа, мадридскиот клуб сè уште не одговорил на ова прашање.