ШОКАНТНИ ТВРДЕЊА НА МИЦКО! 15000 МАКЕДОНЦИ ГИ ИЗГУБИЛЕ РАБОТНИТЕ МЕСТА?

352

Велеа дека ја победија Короната, а поради негрижата на Владата на Заев и Спасовски до сега имаме:

⁃ 169 починати;

⁃ 3538 заразени;

⁃ повеќе од 15 илјади граѓани кои се нови невработени и ги загубија работните места;

⁃ сѐ уште непознат број на новозаразени кои допрва ќе се откријат;

А Заев и Владата се фалат дека се е под контрола и се е нормално…

Вонредното го прават редовно, ненормалното нормално.
Претседателе Пендаровски се слушаме!?.