БОМБА! ПЕНДАРОВСКИ ЌЕ ЈА ПРОДОЛЖИ ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН БРОЈ НА НОВОЗАБОЛЕНИ ИСТО КАКО И МИНАТИОТ ПАТ?

1,168

Нека постои ова до сабота!

Да го потсетува Пендаровски за разумот и нормалното во услови на комплетна одлепеност!

Image may contain: 1 person, eyeglasses and text