Апасиев: Можеби пцујам ко кочијаш, но тие што ги гласате ве крадат

437

Ставрно бе. Апасиев пцуе ко кочијаш! Гласајте за СДС. Они барем КРАДАТ 

#ЕбавеТоаМорализаторитеКусогледи