Апасиев ги праша Павле и Туфегџиќ дали се осеќаат подјебнати?

299

Павленце, Туфекџиќ, Бранче Акциза и остала учипена багра… Како се осечате сеа, бе? Вака, подебнати од коалициониов сатрап. 🤧