Откако го “здроби” Генерал Ангелов, граѓаните ги повикуваат Заев и Мицко да излезат на дуел со Апасиев

2,250

Браво Димитар Апасиев! Штета што наспроти себе има жртвено јагне, бивши генерал, кукавица! Ах, што не му излезат на мегдан ЗЗ и ХМ!