БОМБА НА МИЦОВ! Албанците се под 14%?

219

Историчарот Стефан Влахов Мицов проценува дека американскиот Претседател Доналд Трамп ќе ги изгуби изборите и дека целата состојба наликува како на периодот пред Втората Светска Војна.

Доналд Трамп ја заврши својата улога, вели Мицов. Во овие неколку години беше важно Русија воено да ја стигне и престигне Америка. Што и се случи. Така беше и во 30-тите години на минатиот век кога Германија за неколку години стана супериорна воена сила и по сценариото на тие кои владеат со светот Русија и Германија требаше меѓусебно да се уништат.

Во Македонија бројот на Албанците секој ден се намалува но тое не само што нема да доведе до ревизија на Рамковниот договор, туку Македонија ќе се федерализира. Последните анализи, од пред неколку години, покажуваат дека во Македонија живеет помалку од 14 отсто Албанци.