Апасиев до Мирослав Грчев: Абе мрсул ни еден ти ли најде да попуваш…..

26,057

Мрсулот МИРОСЛАВ ГРЧЕВ, пред 20 години, го нацртал ДУПот за Дебар Маало – најдехуманизираниот простор за живеење во Скопје! 🤯

И овој сеа ќе ми попуе по телевизии… Сус таму бе, копук! Уста да не си отворил до крај на живот, фигуро една восочна.

#ГнаситеОдСДС