Ето со подршка за фудбалската легенда Роналдињо кој се наоѓа во затвор

111

– Не можам да опишам како се чувствувам. Не можам да замислам низ што минуваш. Само можам ментално да ти испратам енергија и да кажам дека многу те сакам. Се надевам дека сè ќе се реши брзо, затоа што ти си добра личност. Можеш да сметаш на мене, ќе направам се што ти треба, рече Ето во обраќањето до Роналдињо преку социјалните мрежи.