ДАЛИ ВЕЌЕ СОБРАЛ 61 ПРАТЕНИК? Мицковски на Пресс во 12:30, еве што ќе објави!

6,087

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска со почеток во 12:30 часот ќе одржи прес-конференција.

Од партијата информираат дека прес-конференцијата ќе се одржи во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ.