Баба која не може без момче во кревет: Пред о*нос им мери должина, а потоа ги шокира кога ќе влезат во соба (видео +18)

557

Признава дека од пубертет неможе без перверзија

Можеби е претерано да се каже дека цела свингерска сцена во Велика Британија, ја познава но и за баба Шиобан (67) секако ја познаваат голем број луѓе од тоа миле. И зошто да не кога жената буквално е на сите важни оргии и свингерски забави во последните петнаесет години.

Бабата преку ден држи цвеќара, а ноќе навлекува црвен секси костим, штикли со високи потпетица и оди на “специјални“ журки. Бидејќи и досадило дуги да и го диктираат темпото Шиобан почнала сама да си организира забави и тоа многу успешно.

Работата во цвеќарницата и овозможила да запознае голем број млади мажи, па и оние кои ја поминале дваесетета година. Тие и се најпривлечни.

“Сакам младо ‘месо’. Тие не се бунат поради тоа како ги доживувам, а јас сум одушевена.

Ми досади во животот да имам само еден љубовник и тоа постар кој без ‘вијагра“ неможе ништо. Овие момци се како пастуви! Неможеш да го запреш.

Но за нив постои тест низ кој мора да поминат за да бидат со мене во кревет. Не ги прифаќам оние кои се со мал полов орган, мора да ми покажат какви се во ерекција. Ако ми се допадне, одат понатаму“, раскажува оваа необична баба.

“После сексуалниот контакт со мене ги водам во друга соба која е наменета за оргии. Повеќето не се бунат, напротив. Изненадени се бидејќи мислат дека љубов ќе водат само со мене, но на крај завршуваат со 4-5 женски во кревет. Кој маж тоа би го одбил“, констатирала Шиобан.

Видеото е направено пред епидемија на Ковид-19 , со што оваа баба морала да се адаптира на новонастанатата ситуација, со што ги укинала оргиите и свингерските забави, но не и поединечни средби со помлади мажи.