ОДЛИЧЕН ПРЕДЛОГ ЗА ЗАЕВ! Екс пратениците ќе прават ајвар во МАМАС и нема да останат без работа?

209

„Наместо апанажа, на екс-пратениците ќе им се понуди работно место во јавна администрација“.

Чекајте бе, клошари. Нели пред секои избори се фалите дека кандидирате успешни и докажани личности што ќе ја однесат земјава напред. Ова се тие?! Овие неспособниве да си најдат работа после цел мандат крвничко цицање на буџетот? Шо не си ги земе Заев во „Мамас“ да му лупат пиперки?

(Избор постови на познатиот охридски мрчатор Иљче Затаракоски)