Какво е тоа ново општество со луѓе како Артан Груби? Ќе висиме одвоено еден ден, зашто не научивме да се држиме заедно. Мислам на македонското племе.

239

Какво ви е тоа Ново опШесВо со стари, веќе познати племенски поглавици кои решаваат проблеми со шамари и со раскарани племиња кои постојано цртаат граници?
Треба да си тешка будала да веруваш во тие бајки за Ново опШесВо.

Ама тука не ви се мешам. Глупавиот останува глупав. Ќе висиме одвоено еден ден, зашто не научивме да се држиме заедно.
Мислам на македонското племе.

 

Сашо Тасевски фб статус