Бомба на портпаролот на ДПМНЕ: Дали костадинов по случајот Рекет купил луксузен стан и луксузно возило?

642

Коста Транспортерот се дрзнува да пишува за универзитетски професор кој што ги критикува неговите НЕ-компетенции?
Коста, доста лажеш, твојот неморал на сите е познат.
За тоа како си растен, говори цела Струмица, од тоа како потона пет семејни фирми, како само кај вас Кока Кола е во загуба, и секако како се губи имотот при Ол Ин! Ниту чесно, ниту нормално!?
Познати се и случаите мајка најдобра средношколка во општинската администрација, тетка во струмичката болница и другата најдобра во скопски кабинет.
Но познато е и како ти од таква ситуација по Рекет и Луј Витон аферата, купи огромна куќа, викендичка, стан во Скопје, скапи возило за сопатничката и мотор за себе. Проследено со шопинзи во странство.
И модерно, бело. Одело, де.
Најмалку ти смееш да отвориш уста за криминал!
Твоето мафијашко образование од Мафијашката Виша „Зоран и Вице“ може да ти користи само во дуќанот на Панче З. за крадење струја!
П.С. А за образованието објасни сам дали е точно дека истовремено си говорел на говорница и си давал испити?
Image may contain: text