Миленко: Во бомбите Гоца и Ставревски ме нарекуваа криминалец. па сега кога ја гледам вака со лисици сакам да ја прашам кој е криминалец јас или ти?

262

Гледам денешна фотка па се присетив на две работи:
– Министерката бивша во една прилика во присуство на Иво Котевски ми вели: “Ти Миленко имаше нешто судско, некоја пресуда, нели”?
– Во бомбите во разговор помеѓу Ставревски и Јанкуловска каде го оговараат Пешевски кој треба да гостува кај мене ви емисија велат: “Ма пушти го Хипо нека гостува кај тој криминалецот”.
И ете, и судско и пресуда, и криминалец! Ама кој, ја или ти?!

Image may contain: one or more people and people standing
55
31 Comments
1 Share
Like

Comment
Share