БРУКА ОД ДРЖАВА СМЕ! ПОЧИНА ЧОВЕКОТ ЗА КОГО МОЛЕШЕ СЕМЕЈСТВОТО И НЕМАШЕ АМБУЛАНТНО ВОЗИЛО

758

Новинарката на Слободен Печат Мирослава Брнс објави дека починал пациентот за кого семејството денеска молело но не добило амбулантно возило.

Целата тажна и вознемирувачка приказна на овој линк