ДАЛИ ЌЕ СЕ СВРТИМЕ НАТАМУ! ПОЛА СВЕТ СЕ ОБЕДИНУВА ВО НОВ БЛОК ПРОТИВ ЕУ И САД

256

ЕУ и САД со подзината уста!?
Се обединува пола свет во Нов блок: Кина, Јапонија, Австралија, Нов Зеланд, Јужна Кореја, Виетнам, Тајланд, Филипини, Лаос, Камбоџа, Мјанмар, Малезија, Сингапур, Индонезија и Брунеи ❤
Во Азија се склучи најголемиот договор за слободна трговија во светот
AKCENT.MK
Во Азија се склучи најголемиот договор за слободна трговија во светот
По осум години преговори, земјите од азиско-пацифичкиот регион конечно го потпишаа најголемиот договор за слободна трговија во светот на виртуелна конференција в….