АПАСИЕВ ДО ДИМИТРОВ: ВАШАТА ДОБРОСОСЕДСКА ПОЛИТИКА Е ПОРАЗЕНА И СЕГА ФИНО ЛЕПО КЕ СИ ДАДЕТЕ ОСТАВКИ

541

Аааа не! НЕ МОЖЕ вака, куриња.
Се коцкавте all in со нашите животи и со нашиот национален идентитет – и изгубивте. Поразена е вашата сервилна “добрососетска” политика на сите полиња.
Сеа, фино-лепо, ќе си даете ОСТАВКИ и ќе завршите на гнојарникот на Историјата, каде што завршија сите квислинзи у светот.
Во спротивно, ќе бидете прегазени на следни избори, кога и да се одржат.
p.s. Народот не простува. Народот не заборава ❤