НА ФЕЈСБУК СЕ ИСПОТЕПАА ТРИЧКОВСКИ СО ПАЛЧО: ” Глисто” “Лудак” “Смрдеж” ЛЕТАА ПЦОВКИ И НАВРЕДИ

314

Глисто, овде Врабац, јави се!
Како во “Кучето дух” на Џим Џармуш, на џамот ми слета еден пердувест писмоносец со следната порака на друштвото од блиската кафеана: Тричко, Врабац!!!
Уф, јебо те бог, што е ова!?
Се усрав.
А најлошото допрва следуваше.
Издашен кодош.
Сојузен.
Лудак.
Потпросечна интелигенција.
Безобразен.
Најбољи у безобразлук.
Дрзок.
Очајник која бара некој да го убие.
Ах, бе, Палчо, каков Врабац, бре, јас сум Орао, дали ме слушаш, Орао.
Ми дојде да земам од тоа поликолорот со кој го фарбше Герота, да те полијам, ама се сетив дека така ризикувам да те упристојам, да ти ја покријам одвратноста, да те камуфлирам во човек, па си реков, Тричко, ај глеј си работа, остави го Палчо, немој да го блокираш, кај и да е тој ќе признае дека пред да биде ништо, бил нула. По националност.
Глисто, овде Врабац, јави се!
Хахаха!
Image may contain: 1 person, text

23
3 Comments