СИНОТ НА КИРО ГЛИГОРОВ СЕ ЈАВИ ВО ОДБРАНА НА МАКЕДОНИЈА: Македонците живееле и ќе живеат со својата идеја! Што ги мотивира бугарските власти да донесат ваква лоша одлука?

979