КАРАКАЧАНОВ СО НОВА ПРОВОКАЦИЈА: “Бугарија не е земја каде што странските амбасади го пишуваат уставот, законите и некој друг ги одредува нашето знаме и име.”

215

“Бугарија не е земја каде што странските амбасади го пишуваат уставот, законите и некој друг ги одредува нашето знаме и име.”- Каракачанов