ЕВЕ ЗОШТО Е ТОЛКУ ПОПУЛАРЕН! 30 ЕВРА ОШТЕТА ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕТО АПАСИЕВ ЌЕ ГИ ДОНИРА НА СИРОМАШНИТЕ?

144

Чим прислушкуете и следите, ондак – ТУЖАМ и барам оштета. Чунки, за тоа школо иам учено 😉
No photo description available.
Ја известуваме јавноста дека претседателот на Левица, Димитар Апасиев, вчера, на ден 11.01.2021, на покана на Основниот кривичен суд – Скопје, во својство на оштетен, достави писмена ИЗЈАВА во врска со незаконското следење на неговите лични комуникации во случајот „Таргет-Тврдина“.