АПАСИЕВ ДО СПАСОВСКИ: ЗОШТО ГО ТЕПАТЕ НАРОДОТ САМО НА ХРИСТИЈАНСКИ ПРАЗНИЦИ?

564

Чудна некоја ПОЛИЦИЈА. Пендрекот и се крева само на рисјански празници!?