Важно на Мијалков му застаре делото и ДУИ може да се групираат без маски, вевчанци не се битни

194

Важно на Началниче делото му застаре и нема да одговара.
И ДУИ може да се групираат без маски во државна институција која Велепредавникот им ја подари за штаб, да се оддолжи за албанските гласови.
Ама затоа ќе им влегувате на вевчанци со десетици Обиџуко специјалци, да ги апсите зашто правеле прослава.
Ајде Црвени КМЕРИ, пропагандисти на СДС(Квислингшка) побунете се против полициска бруталност.
Или сега на топло сте и оќоревте од топлото. Ви снема лента. Ало Смрдежи, се слушаме?