АПАСИВ ГИ КРЕНА НА НОЗЕ ЛЕВИЧАРИТЕ: ПОБЕДИВМЕ ВО ПРВА РУНДА

515

Прво одлагање ПОПИС откако сме членка на НАТО 😉
Премиере, ами со курчењево до вчера, шо праиме?
p.s. После добиената прва рунда, ЈАВНИОТ ПРИТИСОК мора да продолжи да се смени и Методологијата за пописот – со носење на комплетно нов закон, со политички консензус!
p.p.s. Само обединети можеме против Сатрапот!!! ❤