Експлозија на Каракамишева: Шеќеринска и нејзина соработничка редовно ми се јавуваа и ми нудеа работа, ама моите идеали не се во согласност со погубните политики на СДСМ

258

Фактот што во 2005г лично @Sekerinska ми се јави од кабинет со понуда за соработка, пред 2 години нејзини соработнички ми нудеа работа врзана со ЕУ интеграцијата НЕ МИ ГО СМЕНИЈА МОЈОТ ПОЛИТИЧКИ СТАВ за погубните политики што ги води СДС, а можеа како што тоа се случува во 99% од примерите.
Личниот интегритет и политичко-идеолошката определба не се на продажба!
Зборот ми е ЧУВАЈТЕ СИ ГО ЛИЧНИОТ ИНТЕГРИТЕТ, тој е само ваш, борете се за СВОИТЕ ИДЕАЛИ, не за туѓите дворови, вложувајте во себе, учете, надградувајте се, градете високи етички стандарди во животот.
Овие вредности ќе бидат ваш заштитен ѕид од сите непријатели и злонамерници.