Сторија која ќе ве расплаче: Не кажувај никому дека татко ти е ѓубреџија и дека си порасната во сиромашно семејство

80

Девојката на сликата е директор на Централната банка на Иран. Пред да и започне првиот ден на новото работно место, нејзиниот татко и рекол: Не кажувај никому дека си порасната во сиромашно семејство и дека татко ти работи како ѓубреџија, сите твои колеги ќе ти се смеат.
Следниот ден, девојката ја објавила оваа фотографија на социјалните мрежи со следнава порака: Јас пораснав во сиромашно семејство и татко ми работи како ѓубреџија. Му благодарам за моето образование и финансиските напори за време на моите студии. Те сакам, тато ти си моја гордост! ❤
May be an image of one or more people, people standing, outdoors and text