Раскол во партијата на Стојанче: Бивш носител на листа од достоинство му се пушти на генералот: Телетабис ни еден, колку стана имаш купено, дали земаш инвалидска пензија и плата?

547

Стојанче несудениот пилот, бившиот падобранец што има еднаш скокнато со падобран(не знам дали лаже и за тоа) а е одликуван со најголемиот чин на Генерал во 2001 Година, знаете ли зошто му го дадоа тој чин??? Затоа што по гнасно и користољубиво човече од него не постои, прашајте го овој парољубец, скапаницата од Генерал а сегашен директор на ЦУК кој стан му е по ред што го има, прашајте го дали зема и инвалидна пензија како бранител од 20.000 денари и плус како директор на ЦУК мислам 60.000 денари плата, прашајте го ако го видите, прашајте го и дали кај мене во двор седел со многумина припадници на безбедносните сили, дел МВР а дел АРМ беа, прашајте го колку само од него избегаа, избегаа од МАКЕДОНИЈА поради неговите лажачки политики, што едно збореше во живо со нив, а кога му дадоа власт ги заборави сите и остана тоа што си беше, ГЛУП ПАРТИСКИ ПОСЛУШНИК…Мене ме носеше на Пониква демек во шума да збориме, пошто не сум можел да го снимам🤣🤣🤣, ова биолошко користољубиво створење, сега е ДИРЕКТОР НА ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ, и поради негова неукажана помош т.е неговата служба што ја раководи, Овчарот од Кратовско денес ПОЧИНА, а ова лајно од човек дури ги обвини МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА дека не побарале ХЕЛИКОПТЕР, абе ТЕЛЕТАБИС еден, керамида мозок, тоа МЕДИЦИНСКО лице кога се јавило во ЦУК да бара помош, не знаело дека на глупите како тебе стрикно треба да им побара ХЕЛИКОПТЕР, тоа лице се борело за туѓ човечки живот а поради тебе и во 2001 спасувајки те ке настрадаа уште многу друѓи, од твојата глупоѓа бе ТЕЛЕТАБИСУ?!?!?!
П.С и преќини на луѓето да јадеш лајна за мене, како јас сум те молел тебе да се сликаме, а на секоја фотографија ти ме гушкаш🙂🙂🙂, и преќини да јадеш ЛАЈНА дека јас нешто сум глумел, ајде НА ТЕЛЕВИЗИСКИ ДУЕЛ да ИЗЛЕЗЕМЕ ЗАЕДНО, ОХРАБРИ СЕ БЕ ГЛУШЕЦ, дај што имаме јавно во фаца да си кажеме а МАКЕДОНСКИОТ НАРОД да суди!!!