ЗОРАН БОЖИНОВСКИ УШТЕ ПРЕД 15 ГОДИНИ ТВРДЕЛ ДЕКА СЕ СЛУЧУВА КРИМИНАЛ СО ПАСОШИТЕ

224

МАФИЈАШКА ПАСОШИЈАДА
Да подсетам, година и пол бев надворешен член на Комисијата за избор на најповолен понудувач на тендерот за пасоши и лични карти. Месец дена по одлуката јавно соопштив дека тендерот е наместен, објаснив и како е наместен. СДСМ го намести во ноември 2005. ВМРО ДПМНЕ го реализираше тендерот во 2006. Во криминалот со патните исправи и лични карти се ЗАЕДНО. Ова што јавно го гледате е само една голема фарса…

Сите детали за овој државен договор за тендерски криминал ги имам во архива. Не му требаат никому бидејки СДСМ и ДПМНЕ се заедно во тој криминал…
May be an image of 1 person and text that says 'прислушуватьето го режираа бранко, доста, верушевски аврамовски фокус цена 50 денари бро 543 25 ноември 2005 зоран божиновски, член на комисијата за јавни набавки при мвр, предупредува од тендерот за пасоши, четворица членови на KOMиCиJATA KE поделат по 200.000 евра! п фокус ги анализира 16-те фактори за превласт во левицата што ke биде пресудно за мократите да гласаат за бучко или тито'