БРАНКО МУ ЈА ”СТЕГНА” МЕЃУ РОГОВИ НА БУЧКО: ТИ СИ МИ НАЈГОЛЕМАТА ГРЕШКА ШТО ЈА НАПРАВИВ…

„Погрешив, но не обвинувам никого. Од тој момент почна раслојувањето. Првпат се формираа партии кои произлегоа од СДСМ, почнаа кавгите и расправиите. Најлесно е да кажам дека е тоа одговорност на оние кои во тоа време…

ЌЕ ПОБЕСНАТ СИТЕ АМБАСАДИ! ОСУДЕН НА КАЗНА ЗАТВОР ЌЕ СТАНЕ ВЛАДИН СОВЕТНИК

Поранешниот премиер и поранешен лидер на социјалдемократите Владо Бучковски ќе биде специјален претставник на македонската Влада за Бугарија, потврдуваат од Владата за Плусинфо. Тој на оваа позиција е именуван во текот на денешниот ден.…

НОВОТО РАКОВОДСТВО НА СДСМ СО БУЧКО ТРГНА ДА СЕ ПРЕСМЕТУВА ПРОТИВ БРАНКО И БРАНКОВИСТИТЕ?

Поранешниот премиер и поранешен лидер на социјалдемократите Владо Бучковски ќе биде специјален претставник на македонската Влада за Бугарија, потврдуваат од Владата за Плусинфо. Тој на оваа позиција е именуван во текот на денешниот ден.…