Browsing Category

ЕКОНОМИЈА

СВЕТОТ СЕ ВРТИ НАКАЈ ПУТИН! РУСИЈА ИСПРАТИ 2 АВИОНИ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА НА САД! ТРАМП СЕ ЗАБЛАГОДАРИ

„Од руска страна, поради тешката епидемиолошка ситуација во Америка, предложена е помош во медицинска техника и средства за заштита. Трамп со благодарност ја прифати оваа хуманитарна помош“, рече Песков. Тој забележа дека во…

Шокантно тврдење на руски експерт: Еве кој го рашири корона вирусот во Вухан, не е случајно одбран…

ПОПУЛАР Руски стратешки аналитичар, координатор на аналитичкото здружение ОДКБ проф. Д-р Игор Панарин тврди дека кинеската вирусна коронарна епидемија ја организирале Британците. Покрај тоа, потекнува од познатата лабораторија за хемиско…

Бомба на американски весник: Македонија ќе стане светски лидер во производство на Марихуана

Извозот на медицинска марихуана е легален од 2016 година. Но, до денес, законот дозволува само масла, екстракти и тинктури, кои, според побарувачката, се само 30 проценти од пазарот. Другите 70 проценти се цветовите на растението кои се…