Browsing Category

ЕКОНОМИЈА

Шокантен исказ на светски Епидемиолози и научници за Корона: Сум видел 30 епидемии но никагаш нешто…

Д-р Зухарит Бакади е специјалист за микробиологија. Тој беше професор на универзитетот Јоханес Гутенберг во Мајнц и раководител на Институтот за медицинска микробиологија и хигиена. Тој е еден од најпознатите цитирани научници во…

СВЕТОТ СЕ ВРТИ НАКАЈ ПУТИН! РУСИЈА ИСПРАТИ 2 АВИОНИ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА НА САД! ТРАМП СЕ ЗАБЛАГОДАРИ

„Од руска страна, поради тешката епидемиолошка ситуација во Америка, предложена е помош во медицинска техника и средства за заштита. Трамп со благодарност ја прифати оваа хуманитарна помош“, рече Песков. Тој забележа дека во…

Шокантно тврдење на руски експерт: Еве кој го рашири корона вирусот во Вухан, не е случајно одбран…

ПОПУЛАР Руски стратешки аналитичар, координатор на аналитичкото здружение ОДКБ проф. Д-р Игор Панарин тврди дека кинеската вирусна коронарна епидемија ја организирале Британците. Покрај тоа, потекнува од познатата лабораторија за хемиско…