Browsing Category

ЗАБАВА

Силата на човекот е во белиот дроб

„Воздухот е магацин на божествени енергии. Животот ги складира своите енергии таму “, рече мајстор Питер Деунов во својот говор. Според него, воздухот е носител на електрична енергија и магнетизам. Оваа енергија поминува низ носот на…

Млада мајка ги разгледувала сликите на сопругот и онеме од она што го виде

Една млада канадска мајка ја разнесе својата мрежа со нејзината неверојатна приказна. Уште еден доказ е дека судбината честопати ни носи неочекувани изненадувања. Рената неодамна стана мајка на момчето. Нејзиниот син, Зајн, е роден 10…

Најнов предизвик, женски постираат слики без градници, еве ги најкреативните

Многу инфлуенсерки и кориснички на социјалните мрежи се пофалија дека во текот на карантинот целосно ги отфрлиле градниците. Меѓутоа, некои експерти тврдат, дека иако неносењето на брусхалтери е удобно, сепак оваа пракса може долгорочно…