Browsing Category

МАКЕДОНИЈА

Некои едвај преживуваат! Николовски тврди дека директорот на тутунски комбинат прилеп зел над 200…

Aleksandar Nikoloski Директорот на Тутунскиот комбинат Прилеп зел плата од 209.653ден за месец Февруари! Апашлук и криминал. Додека луѓето не можат да добијат фер цена за откуп на тутунот, директорот назначен…