Browsing Category

МАКЕДОНИЈА

Апасиев му ја стегна меѓу рогови на Амон Сра: Мршојадецу ни еден, за пропаганда ти плаќаат поголема…

Димитар Апасиев Го објавиле списокот на владините МРШОЈАДЦИ... Дознаваме дека загарчето Амон Сра (ака Петрит Сарачини) - амбициозен џанак со завршен факултет, примал помалце државни парички…

ЗАХАРОВА ГО ШОКИРАШЕ РЕГИОНОТ: Европска Унија тајно подржува стварање на ГОЛЕМА АЛБАНИЈА

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова привлече внимание на, како што рече, интензивираните напори за промовирање на концептот на Голема Албанија и рече дека Русија ја повика ЕУ, како посредник во…