Browsing Category

ПОЛИТИКА

Не се секирајте госпожа Захариева е жива и здрава и пак се заканува: По изборите во Бугарија, ќе…

Во Македонија постои заблуда дека нешто ќе се промени по изборите во Бугарија. Ова го изјави вицепремиерот и министер за надворешни работи Екатерина Захариева во програмата на БТВ за тоа дали во Македонија ги чекаат изборите во Бугарија за…

Еве зошто лесно ги совладува во дипломатијата македонските политичари, погледнете ја биографијата на…

Екатерина Захариева е родена во Пазарџик во 1975 година. Специјализирала на Вишата школа за администрација ЕНА во Париз, на Европската комисија за демократија преку закон (Венецијанска комисија) на Советот на Европа, на Институтот за јавна…