Browsing Category

СТАВ

Иван Костов: Комунистичкото минато ја спречува Северна Македонија да исполнува какви било договори

Иван Костов 14 НОВ 2020 година Ниту декларацијата потпишана со Lyубчо Георгиевски, ниту договорот од 2017 година, врз основа на оваа декларација, не ги спроведува Скопје. Ова на радиото Форк го истакна поранешниот премиер Иван Костов.…

500 години Турците не успеаа да го уништат народот. Ни Бугари, ни Срби, ни друг окупатор шо поминал…

Божидар Божиновски Очигледно во различен свет живееме со овие шо им е “скандалозен” говорот на коментаторот на крај. Ако ви е сѐ фино таму на врвот (секоја сличност е намерна) надолу пука по шавови…

БУГАРИ СПОДЕЛЕТЕСИ ГО ОВА! ЕВЕ ЗОШТО ВЕ МРАЗИМЕ! Исти не сме. Нема ни да бидеме.

Бугари, можете да го споделите и ова по ваши медиуми. Вистински пријател скока во твоја одбрана кога си загрозен. Еве како Хрватска на пример. Не те загрозува и понижува, како што правите вие. Не се чудете после зошто не ве сакаме.…