Browsing Category

НАСЛОВНА

ИЛИЈА ДИМОВСКИ ПАРТАЛИ ГО НАПРАВИ КАРАКАЧАНОВ! АКО СМЕ ИСТ НАРОД КАКО ШТО ТВРДИТЕ, ЗОШТО СТЕ…

Илија Димовски Господине министер Каракачанов, со внимание ја проследив вашата денешна изјава каде велите дека, цитарам: “Да, треба да има писмен документ, јас на изјавите на скопските…

ИЛИЈА ДИМОВСКИ ГО СТРЕСЕ КАРАКАЧАНОВ: ЗОШТО СЕ СОГЛАСИВТЕ НА ПОДЕЛБА НА МАКЕДОНИЈА АКО МАКЕДОНСКИОТ…

Илија Димовски Господине министер Каракачанов, со внимание ја проследив вашата денешна изјава каде велите дека, цитарам: "Да, треба да има писмен документ, јас на изјавите на скопските…