Browsing Category

НАСЛОВНА

ШОКАНТНО ПРЕДВИДУВАЊЕ НА РУСКИ ПРОРОК! Русија ќе ја освои Турција и ќе ја подели на два дела! ЕВЕ…

Тогаш ќе дојде време кога, со изговор за црковен и христијански напредок, со цел да му угодат на овој свет, тие ќе ги променат и обвинат догмите и уставите (типични) на Светата Црква, заборавајќи дека тие започнуваат со самиот Господ Исус…

СВЕТОТ НА РАБ НА КАТАСТРОФА! ВО ВОЈНАТА ЗА НАГОРНО КАРАБАХ СЕ ВКЛУЧИ И ТУРЦИЈА, РУСКАТА ВОЈСКА ТОА…

Ерменија е целосно зад Карабах - може да ја признае својата независност. Ереван ја обвини Турција за мешање во тековните борбени дејствија околу спорниот регион Нагорно Карабах, а Анкара во повеќе наврати изрази поддршка за своите…