Browsing Category

СТАВ

Армија од Јарила наместо оние што извлекуваат поука

Во словенската митологија Јарило е Бог на војната и одмаздата, во некои преданија неговата страсна младешка природа се поврзува и со пролета и расплодувањето. Србите имаат термин „разјаран“ и се употребува за некој што е полн со бес и…

Дефинитивно не сме нормали! Зошто се трошат народни пари за анекти кога сега имаме поважна работа

Tomas Jefferson Си ги мериме...рејтинзите!!! Се трошат народни пари за анкети, во ова време-невреме!!! Пуста власт, поважна од здравјето и животот на граѓаните. Дефинитивно не сме нормални.

Министре Филипче тие што сега ве фалат, со дрва и камења ќе фрлаат по вас

Не носете маски, носете маски, не носете ракавици, носете ракавици, има доволно респираторни машини, има доволен број на тестови, нема доволен број на тестови, нема машини....Набавени се толку маски, ракавици, визири, респираторни системи,…